Les Prioritats

NewsFM 98.7 foto de equipo

get link

Les Prioritats

http://xn----7sbaf9a6brd9fua.xn--p1ai/verb/prodayu-spays-zakladki.html Estem vivint un moment històric. Per a Valéncia, la Comunitat Valenciana i el conjunt d’Espanya. Ningú no ho dubta ya ad estes altures. La trascendència de les decisions polítiques que la ciutadania ha de mampendre enguany en el nostre entorn fa de l’actual coyuntura un moment interesantíssim per al periodisme i la comunicació en general.

Закладки стаф в Харовске Un moment que fa albirar un punt d’inflexió, i on se troben a faltar, no obstant, veus valencianes en valencià que parlen d´allò que interessa i afecta específicament als valencians. No només en matèria política, també social, econòmica, deportiva, cultural i d’entreteniment.

http://chuyennhathanhtrung.com/stock/zakladki-shishki-v-toroptse.html Per a cobrir eixe buit naix News FM 98.7. Un proyecte exclusivament valencià, creat per valencians i desenrollat per valencians, que ix a l’aire just quan els valencians acabem de cremar les Falles i canviem l’olor a cendra pel de la primavera recent estrenada.

go here La gran diferència que trobaran vostés en News FM 98.7 respecte d’unes atres opcions és que la nostra oferta radiofònica no ha d´adquirir cap compromís en els valencians, perque som valencians i no volem ser una atra cosa que valencians, ademés d’espanyols i europeus.

http://gardenking.in/newspaper/kupit-shmal-kogalim.html És per açò que en la nostra programació trobarà lloc de manera completament natural des del deport tradicional a l’actualitat de la nostra agricultura. Des de les tradicions festeres valencianes a la realitat de les nostres comarques. Des de la riquea cultural de les nostres bandes de música al món de l’empresa i la finestra al futur que constituïx l’emprendedurisme.

Sense oblidar l’entreteniment lligat a l’actualitat de la societat valenciana, oberta sempre a la modernitat i al món pero celosa de les seues arrels i tradicions. Ni tampoc els programes informatius i els debats de gran format que nos ajuden a formar opinió.

De tot açò tindran vostés raó diària en la nostra graella.

Ara que pareix que nos ho estem replantejant tot, i que, per manca de possibilitats econòmiques, cal establir prioritats en tots els órdens de la vida, potser alguns preferixquen deixar de banda coses que per a nosatros, en canvi, són fonamentals: els interessos dels nostres conciutadans, i l’informació lliure, plural i en valencià, sense anar més llunt. En eixa empresa nos hem embarcat. ¿Volen acompanyar-nos? Els estarem molt agraïts.

Vicent Climent.

Be the first to comment on "Les Prioritats"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*