Primers dies de L’Estoreta

Ferran Gil en l'Estoreta

http://www.xn----7sbaai2bksl2adxn.xn--p1ai/husband/narkotiki-cheboksari.html

купить Гарсон Балашиха Evolució del programa de falles i festes http://yovoy.biz/natural/kupit-kokain-krasnoufimsk.html L’Estoreta la considere molt positiva desde tots els ànguls i punts de vista. En estos primers dies contarem en la presencia dins del estudi d’importants persones  relacionades en el contingut del espai diari de L’Estoreta com son Roberto Elias (membre de la delegació d’incidències de Junta Central Fallera), Emili Bonilla(faller de la comissió Convent de Jerusalem), Quique Almero (president de la agrupació de falles de Jesús), Jesús Fernàndez (president de la agrupació de falles de Rascanya), Mikel Pagoda(crític pirotècnic), Antonio Aliaga (responsable Federació Societats Musicals de la Comunitat valenciana, proyecte Musica i Falles) i Òscar Rued (president del Casal Bernat i Baldoví ).

source url En llínea telefònica entraren José Luis Vaello (Secretari Junta Central Fallera), Pep Martorell (Directiu Semana Santa Marinera), Chimo Cuallado (President Junta Local de Turís),

click here José Vicente Gascó (President Junta Local Fallera Carcaixent), Pepe Davia (President Agrupació de Falles de Mestalla-Benimaclet), Fernando Vallés (President Agrupació de Falles Botànic) ademés de les comissions Antonio López-San Juan de Dios i Rio Tajo-Cavite.

купить Герасим Артём Això sense contar els espais fixos del Taller del Artista falles tots el dimarts en la veu de l’artiste faller Fernando Garcia Ribas on se tracten temes relatius al gremi i als seus associats.

Psilocybe в Фурманове Els dimecres tertúlia en quatre primeres espases de la festa fallera, Joan V Ramírez (membre del Casal Bernat i Baldoví, ex president de Almirant-Cadars i actualment faller de Regne de Valéncia), Jorge Defez (ex president de Doctor Zamenhof i durant anys membre del comité recursos de Junta Central Fallera per manament assambleari), Roberto Ruiz (ex president Jacinto Labaila-Manuel Simó i membre del consell rector en representació de IU) i Antonio Sanchez (ex president de la Interagrupació i faller de Historiador Giménez Fayos) que aborden i opinen sobre la mes rabiosa actualitat fallera en criteri, objectivitat, personalitat i pluralitat.

http://ar.koselervinc.com/subordinate/krasavino-kupit-koka.html Tot això adobat en multitut de noticies d’actualitat tan de fichages de artistes com de nomenaments de presidents nous o que continuen al càrrec de les seues comissions, aixina com de qualsevol cita d’interés faller o festiu. Fins en un parell d’ocasions donarem informació exclusiva que va ser confirmada a les poques hores els interessats en comunicat oficial davant l’evidencia de la certea i exactitut de la noticia.

Es l’intenció de L’Estoreta continuar en esta llínea d’informació, opinió, debat ,coloqui i tertúlia sobre els temes de la seua incumbència, millorant cara al futur en la presencia d’algú espai semanal d’interés festiu.

En resum, satisfacció i ilusió davant de de lo que es depare el futur en este grandíssim proyecte radiofònic.

Ferran Gil

Be the first to comment on "Primers dies de L’Estoreta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*